top of page

Sapiosexuallik

Sapiosexual:

İlk bakışta Sap-iosexual  gibi algılansa da olayın saplıkla uzaktan yakından ilgisi yok.

Orjinali:

Sapien(akıllı-zeki) ve Sexual(açıklamaya gerek yok) kelimelerinin birleşmesiyle oluşmuştur ve türkçe karşılığı kısaca; ‘Aklını seveyim’ ve ya ‘beynimi siktin’ gibi bir şeydir.

Konunun girişinden anlayacağımız gibi normal şartlarda ülkemizde prim yapması mümkün bir durum değil.Ancak yeni neslin kendini kızlı erkekli kokoşluğa adaması ve 90’lıların  bu akımı kaçırması sonucu ‘Zeka daha önemli amuha goyim’ demekten başka da çare yoktu.

Ama ne yazık ki o kısımda 90’lılar olarak atladığımız bazı şeyler vardı. Hayır zaten cinsel açlığın tavan yaptığı , guruldama sesinden yolda yürüyemediğimiz bir ülkede yaşıyoruz. Birden gerçekleşen bu sert geçiş olur mu? Olmaz mı? Olursa nasıl olur? Bunlar hiç düşünülmedi çünkü yeni nesil her geçen gün bizden daha büyük gösteriyordu.

Yani:

‘Döşü kıllı olsun’

‘ Kıçı büyük olsun’ –

‘Nefes alsın yeter’

Cümlelerinden direk sapyoseksüelliğe geçiş doğal olarak mümkün olmadı. Ortaya ülkemize uyarlanan,hani böyle daha bi yerli sapyoseksüellik türedi.

Yerli sapyoseksüelliğin güzelliği işinize geldiği gibi kullanabiliyor olmanız.

 -Zeka ve bilgi güçtür ve paraya çevrilmesi muhtemeldir. Bu öngörü bilinçaltında zengin insanlarla birlikte olmak isteyenler için güzel bir kaçış oldu.

-‘Ya kanka kızlar bana bakmıyor.’ demek yerine ‘Ya dostum ben zeki ve sarışın kızlardan hoşlanıyorum.’ Diyebilenler ise Moda sahilinde eziklik hissetmeden dolaşmaya başladı.

-Salak insanlara tahammül edemeyenler vardı elbet ama azınlık olarak kaldı.

Yani daha fazla irdelemek saçma olacak. Sonuç olarak  yerli ve milli sapyoseksüelliğimiz vatana millete hayırlı olsun.

Önemli not: Kütüphanede sevişmek sapyoseksüellik değildir.

Samih Berk Yılmaz samihberkyilmaz@gmail.com

Öne Çıkanlar

En Güncel Haberler

bottom of page