top of page

Ünlü Tespit-3 (Boynuzu En Uzun Ünlülerimiz; Emre Aydın – Demet Akalın – Gökhan Türkmen)

Emre Aydın


2002 yılında gitarist olarak başladığı müzik piyasasında aldatılmasıyla birlikte hızlı bir yükselişe geçti Emre Aydın. İçten yazdığı sözler bir anda herkesi etkiledi.Gel gelelim 1 olur 2 olur arkadaş.Aldatılmasını ticarileştiren Emre kendisini aldatan kadına tam tamına 3 albüm yaptı.Artık çekinmeden kızın özel hayatını da şarkılarda rahatlıkla anlatan(evlenmişsin nasıl oldun,rahat mısın İstanbul’da vs.) Emre’nin nerede duracağı merak konusu.Muhtemelen yakın çevresinin de kendisine yaptığı ‘olum bul artık lan birini unut şu kızı’ uyarılarına da aldırmadan 4. albümü yapma girişiminde.Aldatan kızın hamile olmasının da etkisiyle yeni albümünün çıkış parçası ‘ilk 6 ay anne sütü önemli’ olacak.Şu anda 33 yaşında olan Emre’ye kariyerinde başarılar diliyor,hanım kızımıza da Allah analı babalı büyütsün diyoruz.

Demet Akalın

demet-akalin-kiraz-mevsimi-icin-studyoda_130850538728000413

Adını duyduğumuz anda hepimize ‘boyun devrilsin İbrahim’ dedirtti Demet.Kariyerine devam etmesinin tek nedeni İbrahim Kutluay’a laf sokmak olsa da şarkılarını herkese sevdirmeyi başardı..15 yıldır aldatılan ergen kızların hislerine tercümanlık yapan Demet, periyodik olarak Çırağan Sarayı’nda evlense de İbrahim Kutluay’a olan sinirini bir türlü içinden atamadı.’O pota başına yıkılır inşallah’ adlı bir şarkı ile içindekileri tamamen döküp hayatına devam etmesini temenni ediyoruz.

Gökhan Türkmen

gokhan-turkmen-0JYhRyPmsS-0.jpg

Benim özel olarak takdir ettiğim Gökhan Türkmen, kariyerinin hemen başında çelimsiz bir şekilde kendisini aldatan kişi için şarkılar yapıp klipler çekti. Tam kaderi Demet ve Emre’yle aynı olacak derken kliplerinde fütursuzca kaslarını sergileyen ‘’ehehe unuttum ben seni’’ mesajlarıyla şarkılarını söyleyip dans eden bir delikanlı oluverdi. Durumu biraz daha abartıp ‘aşk lazım’ falan demeye başlamasıyla eski kız arkadaşını tamamen delirtmeyi başaran Gökhan Türk erkeğine örnek olmaya devam ediyor.

Öne Çıkanlar

En Güncel Haberler

bottom of page