top of page

Erkekleri itici yapan şeyler

Sık sık gördüğüm bu başlık ve tabi türevleri hakkında söyleyecek naçizane birkaç cümlem olacak.

Öncelikle genellemenin her türlüsüne karşı olduğumu belirtmek isterim(ırklar  hariç, ırklar hakkında her türlü genellemeyi destekliyorum)

Bu genellemelerle ilgili anlayamadığım bazı şeyler var.(aslında anlıyorum ama lafa böyle girdim)

Muhtemelen hayatında en fazla ‘çekine çekine’ 10 erkeğe verecek ve bu 10 erkeğin her birine senden önce sadece 1 kişi oldu diyecek insanların ısrarla bu başlıklara doluşmasının nedenini merak ediyorum.(etmiyorum konu devam etsin diye şey ettim)

Ya zaten hepi topu 10 kişi hani bulursun sen itici olmayanını, 4 milyar erkek var niye kasıyorsun?

Yani istediğin kadar kas tabi ama müthiş şeylere neden olan, bazen şiddete uğrayan bir kadının sesini duyurduğu, bazen ilik arayan bir bebeğe ilik bulunabilen bu sosyal medyayı neden bunlarla dolduruyorsun.

Bilmiyorum ilginizi çeker mi ama alt tarafta birkaç bilgi vereceğim:

          -Dünya genelinde aç insan sayısı 795 milyon.

-Dünya genelinde her 10 insandan 9’u kirli hava soluyor.

-Psikopat insanlar tarafından yönetiliyoruz ve siz sadece vereceğiniz-alacağınız karşı cinsi düşündüğünüz için bu durum kötüye gidiyor.

Daha doğrusu genel olarak siz, sizin gibi sikindirik, beyinsiz, seks bağımlılığının üstünü yogayla örtmeye çalışan sığ arkadaşınızla karşılıklı tek kelime etmeden oturup elinizdeki en az sizin kadar gereksiz telefonunuzla, yine sizin kadar gereksiz konular hakkında yine en az sizin kadar gereksiz fikirlerinizi -belki bir sonraki gönderinizde götünüzü paylaşacağınızı umut eden ergenlerle- paylaştıkça durum daha da kötüye gidecek.

     Bu arada:

İngilizcesi olmadığı halde İngilizce özlü söz paylaşanların, hatta genel olarak ‘olmayanları-var’ ‘olanları-yok’ göstermeye çalışan herkesin amına koymadan yazıyı bitirmek istemedim.

İyi ki varsınız amına kodumun çocukları.

Bu leş insan toplumunun kıllı kokuşmuş amından sizin gibi yozlaşmış duygusal sünnetsiz yarak kafaları çıkmayacaktı da ne olacaktı.

Samih Berk Yılmaz samihberkyilmaz@gmail.com

Öne Çıkanlar

En Güncel Haberler

bottom of page